Cel mai mare mall din vestul țării dublează timpul de parcare gratuită...

Cel mai mare mall din vestul țării dublează timpul de parcare gratuită pentru clienți

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii vor beneficia de primele două ore de garare gratuită în toate parcările aferente Iulius Town, în intervalul orar 07:00 – 20:00. Reprezentanții celui mai mare centrul comercial din vestul țării anunță și că parcarea va fi gratuită, între orele 20:00 – 07:00 pentru clienții care vizitează terasele și parcul Iulius Gardens.

Astfel, vizitatorii beneficiază de primele două ore de garare gratuită în toate parcările aferente Iulius Town (Multilevel Parking, Mall Parking, Iulius Gardens Parking și VIP Parking) în intervalul orar 07:00 – 20:00.


Ulterior tariful rămâne același – 3 lei pentru o oră de parcare. În intervalul orar 20:00 – 07:00, parcarea este gratuită.

Parcările Iulius Town sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere, iar numărul locurilor disponibile este afişat, la intrări, pe panouri electronice.

De asemenea, parcările sunt dotate cu rasteluri de biciclete pentru a încuraja deplasarea cu mijloace alternative de transport.

La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice și spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.