Centre acreditate pentru testarea celor care vor să călătorească în Grecia. Ministerul...

Centre acreditate pentru testarea celor care vor să călătorească în Grecia. Ministerul Sănătății a publicat lista

0
DISTRIBUIȚI

Șapte centre de testare pentru românii care vor să călătorească în Grecia sunt disponibile în județul Timiș. Ministerul Sănătății a publicat lista laboratoarelor acreditate în care se pot face testele de coronavirus.

Autoritățile din Grecia au decis că, din 15 iulie, turiștii care vor să intre în țară cu mașina trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19. Testul trebuie realizat cu până la 72 de ore înainte de intrarea în Grecia.


Turiștii pot fi supuși și testării aleatorii la graniță.

Centrele acreditate de Ministerul Sănătății în care se pot face teste în județul Timiș sunt: INSP Timișoara, Spitalul „Victor Babeș” Timișoara, Bioclinica Timișoara (bdul. Cetății), Med Life (bdul. Gen. Ion Dragalina), Spitalul Județean Timișoara, Spitalul Municipal Lugoj și Spitalul Municipal Timișoara.

În Arad, singurul centru de testare acreditat este la DSP Arad, iar în Hunedoara sunt două: Spitalul Județean de Urgență Deva și Spitalul Municipal Hunedoara. În Caraș-Severin nu este niciun laborator acreditat pentru testarea de coronavirus. Lista tututor centrelor de testare de pe teritoriul României poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.