Cinci angajați ai unui spital privat din Timișoara, diagnosticați cu COVID-19

Cinci angajați ai unui spital privat din Timișoara, diagnosticați cu COVID-19

0
DISTRIBUIȚI

spitalul premiereCinci angajați ai Spitalului Premiere din Timișoara au fost confirmați cu coronavirus. O asistentă a fost prima depistată cu COVID-19, la începutul săptămânii.

Cadrele medicale contaminate sunt din zona ambulatoriului și nu prezintă simptome specifice bolii. Acestea au refuzat să se interneze în spital, autoizolându-se la domiciliu.

„Prima măsură luată a vizat ancheta epidemiologică, urmând identificarea și izolarea imediată a tuturor persoanelor care au intrat în contact cu aceștia.


Simultan, s-a urmat procedura aprobată de Ministerul Sănătății în astfel de cazuri: au fost înștiințate autoritățile și s–au aplicat procedurile de dezinfecție riguroase prevăzute în protocoalele de siguranță. Vom continua testarea întregului personal conform planului intern de screening”, a declarat Cristian Vago, managerul de comunicare al rețelei Regina Maria, rețea din care face parte Premiere.

Potrivit sursei citate, angajații au fost depistați în urma screening-ului de rutină desfășurat de spital. Activitatea în spital se desfășoară în condiții normale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.