Concert special prilejuit de aniversarea a două decenii de existență a formației...

Concert special prilejuit de aniversarea a două decenii de existență a formației B-ton

0
DISTRIBUIȚI
Formația B-ton

Considerată ca fiind una dintre cele mai interesante formaţii live de pe melagurile noastre, trupa B-ton a luat naștere cu 20 de ani în urmă la Arad, prin reinventarea muzicii fostei trupe Slammer, inspirându-se din muzica pe care membrii au ascultat-o acasă din copilărie, din acordurile multor trupe recunoscute pe plan mondial.

În 2005 formația a lansat albumul de debut „Văduva albă”, cu înregistrări realizate în studioul VDV Music, cu Adrian Despot la butoane (care semnează şi producţia muzicală). Concertul care aniversează 20 de ani de existență a trupei va avea loc în 31 iulie la terasa Flex din Arad, de la ora 20.

„Inițial, ne-am dorit să facem (odată!) un concert simplu.


Acum realizăm că, defapt , acest concert se transformă încet dar sigur în «Serbarea de 20 de ani B-Ton» :). Avem în program piese cunoscute pentru cei «inițiați» cât și piese de pe noul album dar nu în ultimul rând vom ieși la rampă cu noul nostru basist, vechi prieten al trupei: Gim Underdose“, ne-a declarat solistul trupei, Fly.

De-a lungul anilor, formația a trecut prin mai multe schimbări de componență și în acest an trupa a lansat un clip cu filmări home/made (sau „pandemic mode“) la piesa 4 și 20, care a marcat de altfel și lansarea paginii oficiale de pe Youtube a formației și a anunțat și apariția unui nou material discografic. În luna mai a acestui an, formația a lansat videoclipul piesei Aluminium.

„Legat de ultimul nostru videoclip «Aluminium», am primit un feedback pozitiv… În vremurile astea pare destul de periculos cuvântul «pozitiv», dar iaca…nu putem altfel!…. Știm că, încă nu au ajuns la toate urechile piesele noastre cele noi dar ne dăm toată silința să se întâmple acest lucru. Pentru vara asta mai avem în plan producerea ununi nou videoclip la piesă «Uite-te-njur» pe care o veți putea asculta deocamdată doar live. Așadar, va așteptăm la serbarea noastră vineri, unde în deschidere îi vom avea pe băieții de la «Fabrica de Spirt» din Arad. Având în vedere și noile norme de siguranță suntem nevoiți să începem programul la ora 20 și e musai să respectăm regulile de distanțare cât și purtatul măștii. Rămâneți sănătoși, ne auzim imediat!“, a mai adăugat solistul formației B-ton, Fly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.