Corpul fetiței de 6 ani dispărută în apele râului Strei, găsit de...

Corpul fetiței de 6 ani dispărută în apele râului Strei, găsit de scafandri. De ce a fost dificilă misiunea

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-576258644">

Trupul fetiței de 6 ani care s-a înecat în râul Strei a fost găsit de salvatori, în urma unei misiuni extrem de dificile. Corpul ei a fost găsit la o adâncime de 10 metri.

Un echipaj format din doi scafandri ai Detașamentului de Pompieri Arad – plutonier major Ciprian Petcuț și Cristian Palcu – au mers, ieri, în Bretea, județul Hunedoara, ca să sprijine căutările fetiței de 6 ani dispărută în râul Strei.

„După o misiune deosebit de dificilă, vizibilitatea apei fiind 0, viteza de curgere si debitul mare antrenând resturi de material lemnos, scafandrii arădeni au reușit, după a doua scufundare, recuperarea trupului fetiței. Acesta a fost găsit la aproximativ 1 km în aval de locul în care a căzut în apă și la o adâncime de 10 m”, au transmis pompierii arădeni.

Fetița a fost căutată încă de joi după-amiază de zeci de pompieri, polițiști și scafandri din județul Hunedoara. Ea plecase, joi, la scăldat împreună cu sora ei de 15 ani, care a reușit să iasă din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenție în stare de șoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.