CSM Lugoj a anunţat întăriri din Serbia. Una dintre noile voleibaliste a...

CSM Lugoj a anunţat întăriri din Serbia. Una dintre noile voleibaliste a fost căpitanul Stelei Roşii

0
DISTRIBUIȚI
Katarina Canak. sursa foto: vesti-online.com

Formaţia de pe Timiş şi-a asigurat stafful şi o parte consistentă din lotul sezonului trecut, dar a inceput să puncteze şi la capitolul achiziţii. Primele sosite la CSM Lugoj pentru ediţia 2020-21, una cu participare continentală pentru bănăţence, sunt sârboaicele Milena Koprivica şi Katarina Canak.

Cea din urmă are 25 de ani şi a fost prima jucătoare nouă anunţată pentru sezonul viitor.


A fost căpitanul Zvezdei, mutiplă campioană naţională, fostă componentă a lotului naţional de junioare al Serbiei. Katarina a mai jucat la Lajkovac, ultima ei formaţie şi măsoare 1,86 metri inălţime. Postul ei principal e de „centru” şi are o săritură impresionantă, de 3 metri la atac și 2.90 la blocaj.

Milena Koprivica are 24 de ani şi a semnat pe un an cu lugojencele. A jucat la MD Zrenjanin și Jedinstvo Stara Pazova in ţara natală. Măsoară 1,83 metri și joacă de asemenea pe postul de centru. Are o săritură de 3 metri la atac și 2.90 la blocaj.

Reamintim că mai multe componente ale CSM-ului din ediţia trecută au ales să rămână pe Timiş, printre care şi căpitanul Diana Balintoni, iar trei jucătoare au rămas trecute la capitolul plecări. De asemenea Lugojul şi-a intărit şi stafful. In noul sezon formaţia de volei feminin din vestul ţării va participa a doua oară consecutiv in CEV Challenge Cup.

Grafica: CSM Lugoj – volei / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.