CSM Lugoj nu a fost oprită de pandemie şi se pregăteşte de...

CSM Lugoj nu a fost oprită de pandemie şi se pregăteşte de eurocupe. Trei jucătoare au părăsit echipa timişeană de volei feminin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook
CSM Lugoj a anunţat azi primele informaţii despre planurile echipei pentru noul sezon. Principala veste e că gruparea de volei feminin se pregăteşte de participarea pe plan continental. Echipa de pe Timiş urmează să anunţe şi noi transferuri iar deocamdată a inregistrat trei plecări.
„După o lungă perioadă de timp, cauzată de pandemia ce ne-a oprit total din activitate, revenim cu o serie de noutăți, cea mai importantă fiind aceea că vom continua cu voleiul la Lugoj”, se arată in anunţul de pe pagina de Facebook a clubului CSM Lugoj – voilei. Gruparea feminină e singura din judeţ la sporturile de echipă cu loc asigurat in Europa pentru ediţia 2020-21.
Deocamdată s-a anunţat plecarea a trei jucătoare: Daiana Roman, Andreea Petra și Alexandra Cauc.


„Pentru moment, e timpul să le mulțumim jucătoarelor care au pus umărul la performanțele anului trecut și care au ales să evolueze pentru alte formații”, se mai arată in mesajul clubului. 
De mâine, lugojenii urmează să anunţe şi ce jucătoare vor continua activitatea la CSM, dar şi alte surprize. Lugojul a fost clasată pe locul 5 la momentul inchiderii elitei feminine din cauza coronavirusului. Timişencele pot astfel evolua a doua oară la rând in CEV Challenge Cup. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.