CSU UVT poate să ia parte la finala Cupei, faza judeţeană. Echipa...

CSU UVT poate să ia parte la finala Cupei, faza judeţeană. Echipa de Liga a IV-a a anunţat rezultatele testării pentru coronavirus

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Fotbal / Facebook

CSU Universitatea de Vest Timişoara a efectuat ieri testarea pentru depistarea noului coronavirus. „Studenţii” au primit azi rezultatele iar toate au fost negative, astfel incât echipa poate participa la finala Cupei României, faza judeţeană, singura competiţie păstrată activă de către AJF Timiş. Actul final e programat pe 2 august in compania colegei de eşalon Pobeda Star Bisnov (Dudeştii Vechi).

21 de persoane (sportivi și personal tehnic) au efectuat testarea la gruparea universitară aflată in parteneriat cu Ripensia.


Din fericire rezultatele au fost negative iar CSU UVT poate participa in finala Cupei, faza judeţeană Timiş, meci programat duminică, 2 august. „Între timp ne comportăm responsabil astfel încât să rămânem cu toții sănătoși! Forza UVT Ripensia ! Forza Ripensia UVT”, se arată in postarea de pe pagina de Facebook a clubului timişorean din D.

Partenerii de intrecere, cei de la Pobeda Star Bisnov au anunţat de asemenea pentru săptămânalul Fotbal vest că au făcut toate pregătirile pentru efectuarea testării. Meciul a fost programat pe „Dan Păltinişanu”, conform site-ului AJF, care nu a schimbat insă nici data programării iniţiale a actului final. Nu e exclus conform aceleiaşi surse ca jocul să fie mutat in afara oraşului.

Reamintim că astăzi a fost confirmat primul caz de coronavirus la o echipă sportivă din vestul ţării. 

Campionatele din judeţul Timiş au fost ingheţate in corpore iar la nivelul Ligii a IV-a decizia a fost amânată până la mijlocul lunii acesteia. Până la urmă s-a decis ca prima clasată la momentul interurperii competiţiei, Avântul Periam, să reprezinte judeţul la barajul de promovare in trei pentru Divizia C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.