Cum arată un examen scris de admitere la facultate, în timpul pandemiei...

Cum arată un examen scris de admitere la facultate, în timpul pandemiei de coronavirus FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-742387330">

Peste 100 de absolvenți de liceu au optat pentru a susține proba scrisă la matematică în vederea admiterii la Universitatea Politehnica Timișoara, la cele două facultăți care au organizat această probă, Facultatea de Automatică și Calculatoare, respectiv Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, a anunțat instituția de învățământ pe pagina sa de Facebook.

Examenul cu probă scrisă la matematică a avut loc astăzi, în sălile corpului de clădiri „Electro”, în condiții de maximă siguranță, pentru a reduce la minim posibilitatea de răspândire a virusului SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.

„În acest sens, toate sălile de concurs au fost igienizate și dotate cu dezinfectanți. Accesul candidaților în clădire a început de la ora 8.00, iar cadrele medicale prezente la eveniment au asigurat măsurarea temperaturii tuturor candidaților, au oferit măști de protecție și soluții dezinfectante. Nici un candidat nu a fost depistat cu temperatură peste limita admisă. A fost asigurată distanțarea fizică atât în perioada de așteptare, cât și în sălile de examen. Rezultatele admiterii vor fi afișate luni, 20 iulie 2020, la ora 10.00, atât pentru cei care au susținut concurs cu probe de verificare a cunoștințelor, cât și în cazul concursurilor de dosare”, a transmis Universitatea Politehnica din Timișoara.

Sursa foto: Facebook / Universitatea Politehnica Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.