Deputatul de Timiș Marian Cucşa: „Din interceptările pe un an se făceau...

Deputatul de Timiș Marian Cucşa: „Din interceptările pe un an se făceau mulţi kilometri de autostradă”

5
DISTRIBUIȚI

Costurile pe interceptări sunt foarte mari, susține fostul vicepreşedinte al Comisiei de control al SRI, Marian Cucșa, care a explicat, pentru Mediafax, că din interceptările pe un an se puteau face mulţi kilometri de autostradă.

De exemplu, un minut de interceptare costă 2,57 lei, iar ora de filaj costă 314 lei, arată un document transmis în 2019 de DNA Braşov instanţei în dosarul retrocedărilor ilegale.

În perioada 2005-2016, mai mult de șase milioane de români au fost interceptaţi de SRI, motiv pentru care sumele necesare pentru aceste activităţi desfăşurate în aceşti ani ar putea depăşi un total de sute de miliarde de lei.

„Am făcut mai multe solicitări în acest sens.


Pot să vă spun, din datele publice, că au costat foarte mult interceptările. Cred că la momentul respectiv, am spus că din interceptările pe un an se făceau mulţi kilometri – multe sute de kilometri de autostradă. Costurile sunt foarte mari pe interceptări. Imaginaţi-vă că se monitorizează 24 de ore din 24. Pe un mandat de siguranţă naţională de interceptare nu e o singură persoană, nu e un singur post telefonic. E un intreg procedeu de interceptare”, a spus Cucșa.

Fost membru în Partidul Conservator, ALDE și Forța Națională, Marian Cucșa a anunțat zilele trecute că înscris în Partidul Republican din România.

5 COMENTARII

  1. Dacă nu ați mai fura atâta din banul public probabil nu ar mai fi nevoie de interceptări!Poate ar trebuii să calculezi domnule deputat și banii pe i-ați furat de 31 de ani încoace de la Revoluție!!Asta da calcul așa-i?Câte autostrăzi,spitale,cămine,scoli și case se puteau construi dacă domniile voastre,deputații,senatorii și lipitorile aferente nu băgau mâna până la umăr în banul public?

  2. „șase milioane de români” – e foarte greu de crezut ca exista timp si putere pentru a intercepta ceva util din SASE MILIOANE DE ROMANI. romani unici? aceiasi romani de mai multe ori? foarte greu de crezut. iar daca e adevarat, sper ca m-au auzit cand i-am injurat la misto, presupunand ca sunt interceptat. „sri”? mai degraba „smsugeti”

  3. Tu vrei să furi și nu vrei să fi depistat asta să înțelegem.
    Poate ai vrut să zici că dacă nuse fura atât de mult eram gata acu cu toate autostrăzile, corect?????
    Acest individ este un mediocru care har nare ce vorbește.
    Pleacă bre și fă-ți un duș ca ești pe câmpii bună

  4. Care e câștigul României că au cheltuit sume colosale să asculte 6 milioane de oameni? De exemplu nu au prins nici un șpăgar de la Primărie. Au abuzat intimitatea oamenilor nevinovați și corupții și mafioții nu sunt deranjați. Așa că din banii ăștia mai bine ar fi făcut autostrăzile decât să plătească securiștii degeaba. Nu e paradoxal, România e în topul Europei la cheltuieli cu securiștii dar și la corupție?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.