DIICOT a dat detalii despre flagrantul realizat în plină stradă, la Dumbrăvița....

DIICOT a dat detalii despre flagrantul realizat în plină stradă, la Dumbrăvița. Cum au fost prinși traficanții de cocaină

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT Buzău au prins în flagrant doi tineri care vindeau droguri în Buzău și Timișoara, despre care au stabilit că fac parte dintr-o rețea. În urma perchezițiilor efectuate în acest caz, polițiștii au confiscat peste un kilogram de cocaină.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT Buzău au prins în flagrant delict, în județul Buzău, un bărbat de 25 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc.

În aceeași zi, a fost prins în flagrant delict și un bărbat din Arad, în timp ce ar fi încercat să vândă 300 de grame de cocaină, în Timișoara.


Bărbatul era însoţit de o altă persoană, în vârstă de 39 de ani. Flagrantul a fost realizat în Dumbrăvița.

„Din cercetări a reieşit că, buzoianul, de 25 de ani, s-ar fi aflat în relații infracționale cu tânărul de 30 de ani din Arad. Buzoianul ar fi fost coordonat de bărbatul din Arad care i-ar fi stabilit întâlniri cu diferite persoane din mai multe județe ale țării, în scopul vânzării drogurilor”, se arată în comunicat.

În urma celor cinci percheziții domiciliare efectuate în județul Arad la persoane bănuite de trafic de droguri, polițiștii au ridicat 1,05 kilograme de cocaină.

Patru persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Buzău.

În urma audierilor, buzoianul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca toate persoanele bănuite să fie prezentate, astăzi, instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.