Dominic Fritz, reacție la situația Asociației Timișoara 2021: „Domnul Robu, după ce...

Dominic Fritz, reacție la situația Asociației Timișoara 2021: „Domnul Robu, după ce a distrus fotbalul Timișoarei, vrea să distrugă și cultura”

0
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, candidatul USR pentru funcția de primar al Timișoarei, a reacționat la ultimele evenimente din jurul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021.

„Ieri, în ședința Comitetului director al Asociației Timișoara 2021, prezentarea noului statut a stârnit o furtună din partea dlui.


Robu. Dumnealui a decis să retragă Primăria din Asociație, ceea ce ar duce la desființarea sa. Impasul în care se află acum proiectul este consecința modului defectuos în care Nicolae Robu și-a exercitat atribuțiile. Domnul Robu, din păcate, ba s-a implicat prea mult şi a politizat prea mult, ba nu şi-a făcut temele. Acum domnul Robu, după ce a distrus fotbalul Timișoarei, vrea să distrugă și cultura Timișoarei și vrea să își facă cumva capitala culturală pe persoană fizică. Acest proiect e al timișorenilor şi al României. În loc să dezbine și mai departe și în loc să închidă asociația, ar trebui să o deschidă”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că Nicolae Robu dorește ca autoritățile locale să preia în totalitate controlul Asociației Timișoara 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.