DSP Timiș: Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor. Apelul autorităților în...

DSP Timiș: Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor. Apelul autorităților în urma evoluției cazurilor de infectare cu coronavirus

1
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș a transmis un apel „la responsabilitatea și maturitatea cetățenilor pentru ca împreună să limităm răspâmndirea infecției cu noul coronavirus”. Apelul vine ca urmare a evoluției cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, din ultima perioadă.

Cea mai recentă raportare a Grupului de Comunicare Strategică indică faptul că în județul Timiș, din 8 până în 9 iulie, 12 persoane au fost confirmate cu coronavirus.

„Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor.


Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, supunându-ne recomandărilor medicilor specialiști.

Totodată, este necesar să respectăm cu strictețe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice.

Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de întregul corp medical și de către autoritațile implicate în gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile.

Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv și pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie”, a transmis DSP Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.