Escroc arestat după ce a provocat pagube de 200.000 de lei. Cum...

Escroc arestat după ce a provocat pagube de 200.000 de lei. Cum își păcălea victimele

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 36 de ani, din Baia Mare, a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Hunedoara, fiind anchetat într-un dosar de înşelăciune, a transmis adevarul.ro.


Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, iar ulterior pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„În fapt, s-a reţinut că, la începutul lunii iunie, bărbatul, în urma unui anunţ postat pe bursa transportatorilor, conţinând servicii de transport, a fost contactat de mai multe persoane vătămate, pentru a transporta mărfuri în diferite zone ale ţării. Inculpatul se prezenta la sediul persoanelor vătămate şi folosindu-se de nume false, ridica marfa, care ulterior nu mai ajungea la destinaţie. În acest mod a înşelat patru persoane – societăţi comerciale de pe raza localităţilor Bărăştii Haţegului, judeţul Hunedoara, sectorul 4 Bucureşti, municipiul Ploieşti, respectiv comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 lei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.