Eurodeputat USR PLUS: Resimt din toți porii că ceea se întâmplă acum...

Eurodeputat USR PLUS: Resimt din toți porii că ceea se întâmplă acum în Timișoara este o șansă enormă de a ne alinia cu ce se întâmplă în Europa

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara are nevoie de o viziune prin care să țină pasul cu transformările care au loc la nivel european, în perioada crizei sanitare pe care o parcurgem, este de părere Dragoș Pîslaru, europarlamentar al Alianței USR PLUS, prezent, astăzi, la Timișoara, ca să își inaugureze biroul de eurodeputat.

„Biroul de europarlamentar pe care l-am deschis la o aruncătură de băț de Piața Libertății, pe strada Alba Iulia nr. 3, ap. 2, va fi un loc în care orice timișorean, oricine din județ va putea veni la audiențe. (…) Dar pe lângă partea asta de audiențe, voi încerca să folosesc oportunitatea de a veni cu comunicarea politicilor europene pentru ca timișorenii să înțeleagă mai bine care sunt marile transformări care au loc în Europa.


Și voi încerca să animez proiecte pentru categorii cum ar fi elevii, studenții, persoanele care sunt vârstnice, cu dizabilități, care să poată într-adevăr să beneficieze de pe urma informațiilor și perspectivelor pe care le putem crea de la nivel european”, a declarat, astăzi, Dragoș Pîslaru.

Eurodeputatul a vorbit despre mai multe mișcări care au loc în Europa, în contextul „ridicării acestei ambiții în UE, nu doar de a reveni la situația de dinaintea crizei sanitare, de a recupera decalajul față de luna februarie, ci de a produce la nivel european acele mișcări importante pentru a împinge visul european mai departe: pactul ecologic, tehnologiile verzi, transformarea digitală, noua politică industrială a Europei”.

„Toți tinerii din Timișoara și Timiș merită o perspectivă europeană. Aceste transformări au banii în spate, iar eu sunt chiar co-raportor al PE pe 675 miliarde de euro facilitate de reziliență. Asta ne face capabili să urmărim interesul României și să vedem cum România poate beneficia de 30,5 miliarde de euro.

Asta este de fapt schimbarea care are loc. Pe lângă banii pentru străzi, fațade, ciment, betoane, România și Timișoara au nevoie de o viziune de a fi în pas cu transformările mari de la nivel european. Asta se face cu competență, profesioniști. Resimt din toți porii, din tot sufletul, că ce se întâmplă acum în Timișoara este o sanșă enormă de a ne alinia cu ce se întâmplă în Europa”, a mai spus Dragoș Pîslaru, prezent la Timișoara ca să susțină candidații USR PLUS la alegerile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.