Expoziție si spectacol oferite gratuit de cursanții și absolvenții Școlii de Artă...

Expoziție si spectacol oferite gratuit de cursanții și absolvenții Școlii de Artă din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș găzduiește în această săptămână, în curtea franciscană a instituției două evenimente organizate de cursanții Școlii de Artă din cadrul centrului.

Primul, o incursiune în lumea artei, va avea loc miercuri, 8 iulie, de la ora 17.00, și va consta într-o expoziție intitulată „Apoteoza frumuseții veșnice”, organizată de cursanții claselor de pictură, artă decorativă, pictură pentru copii și grafică, sculptură/meșteșugari, design vestimentar și cine-foto, pe un fond muzical oferit de cursanții de la clasele de canto muzică ușoară, vioară și pian.

Joi, 9 iulie, de la aceeași oră, absolvenții claselor de canto muzică populară, acordeon și instrumente de suflat vor oferi spectacolul „Cântecul pe toți ne-adună”, eveniment la care participă cu câte o piesă folclorică bănățeană și câștigătorii concursului online „Cânt cu drag la tot Banatul”.


Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Școlii de Artă.

Intrarea la cele două evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile, scaunele urmând a fi aranjate astfel încât să se păstreze distanța de doi metri între ele. Participanților le va fi măsurată temperatura iar purtarea măștii este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.