Expoziții suspendate la Casa Artelor din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu...

Expoziții suspendate la Casa Artelor din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19

1
DISTRIBUIȚI

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș suspendă, până la sfârșitul acestui an, toate expozițiile care erau programate la Casa Artelor, acestea urmând a fi organizate în cursul anului viitor.

Directorul DJC Timiș, Sorin Predescu, precizează că această decizie a fost luată din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus: „Un artist are nevoie de public și ar fi extrem de frustrant ca, din cauza măsurilor de distanțare socială impuse de situația actuală, expozițiile să se desfășoare fără un vernisaj și cu un orar de vizitare drastic redus.


Tocmai de aceea vom discuta cu fiecare artist în parte, iar propunerea noastră este ca expozițiile din acest an să se desfășoare anul viitor, conform succesiunii din programarea actuală.”

În cazul în care unii artiști care au progrmate expoziții în acest an nu vor mai dori să expună în anul următor, direcția de cultură va lansa la sfârșitul lunii octombrie un apel de proiecte, pentru a completa perioadele rămase libere.

(Foto: wikipedia.org, cultura.timis.ro)

1 COMENTARIU

  1. anulati toata aberatia asta „culturala” macar un an. lumea se descurca bine-merci si fara voi. fiti artisti in timpul liber, pe banii vostri, ocupati-va de ALTCEVA. cum de astia nu sunt sanctionati pentru punerea in pericol a sanatatii??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.