Familie de sirieni, oprită de polițiștii de frontieră în apropiere de granița...

Familie de sirieni, oprită de polițiștii de frontieră în apropiere de granița cu Serbia. Reacția femeii

0
DISTRIBUIȚI

O familie cu doi copii minori din Siria a încercat să intre ilegal în România, pe la granița cu Serbia. Călătoria celor patru a fost oprită de polițiștii de frontieră.

Fetițele, de 10 și 12 ani, erau însoțite de părinții lor care au 46, respectiv 56 de ani. Familia a fost depistată de autorități pe raza localității Comloșu Mare.


Cei patru voiau să ajungă într-un stat din vestul Europei. La momentul la care au fost opriți de polițiștii de frontieră de la Lunga, mamei i s-a făcut rău.

„La scurt timp de la momentul depistării, femeia a acuzat probleme de sănătate (stări de rău şi dureri în piept), motiv pentru care poliţiştii de frontieră au acordat primul ajutor specific în astfel de situaţii şi au solicitat intervenția unui echipaj medical care a transportat pacienta la Spitalul Orăşenesc Jimbolia. Celelalte trei persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări. După ce i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, starea femeii fiind stabilă, aceasta a fost preluată de un echipaj al poliției de frontieră și dusă la sediul sectorului pentru verificări”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Toți patru urmează să fie preluați de Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara. Poliţiştii îi cercetează pe adulți pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.