Festivalul PLAI are parte de o ediție „altfel“ în această toamnă

Festivalul PLAI are parte de o ediție „altfel“ în această toamnă

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a festivalului PLAI va avea intrarea liberă.

„Încă din 2006, fiecare generație de voluntari implicați în crearea festivalului PLAI și-a pus amprenta asupra dezvoltării proiectului în funcție de nevoile resimțite, aducând laolaltă o lume întreagă. Pentru că în acest an considerăm că este cu atât mai important să avem momente de bucurie împreună, în limitele reglementărilor de distanțare socială, propunem să ne întâlnim prin intermediul unor bucăți de PLAI, timp de o săptămână în perioada 11 septembrie – 17 septembrie.

Mergând mereu dincolo de muzică, aducând în față oameni, proiecte și inițiative care fac comunitățile noastre mai funcționale, incluzive și deschise, pentru noi, agenda activităților din timpul zilei este sufletul festivalului; locul în care părinți, bunici, copii, tineri și adulți vin împreună și se expun experiențelor, în timp ce oamenii extraordinari din organizațiile partenere își alocă timp și resurse, e locul unde se creează magie.

Pe parcursul ultimelor 5 luni am abordat diferite opțiuni pentru buna desfășurare a festivalului, și ne-a fost foarte clar că PLAI 2020 va fi diferit de celelalte ediții.


Timp de o săptămână, în perioada 11 – 17.09.2020, fie că sunt, documentare, experiențe culinare, muzică, dans, pop-upart shopping sau mindfulness, vă propunem să vă bucurați de crâmpeie de PLAI în diferite părți ale orașului, ce vor fi anunțate în curând“, au declarat organizatorii.

Accesul la Festivalul PLAI 2020 va fi gratuit în limita locurilor alocate pentru fiecare activitate. Festivalul se va desfășura exclusiv în aer liber, cu respectarea măsurilor de protecție și ținând cont de reglementările de distanțare socială în vigoare.

Festivalul PLAI 2020 este organizat de voluntarii Centrului Cultural PLAI din Timişoara, în parteneriat cu Primăria Timișoara, prin Casa de Cultură a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.