Flavius Biea intră în „Arenele Romane” în august. Pugilistul din Timişoara va...

Flavius Biea intră în „Arenele Romane” în august. Pugilistul din Timişoara va boxa în gala „Dynamite Fighting Show”

0
DISTRIBUIȚI

Flavius Biea revine în ring mai repede decât se aştepta. Pe 20 august, pugilistul de pe Bega cva urca în ring în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”. Adversarul său nu e ştiut încă iar Biea va folosi acest meci pentru pregătirea unei lupte mai importante – apărarea centurii intercontinentale IBA în toamnă.

Gala în sine este una dedicată kickboxingului iar meciul lui Flavius Biea va fi singurul de box şi va avea opt reprize.


Locaţia e una specială: Arenele Romane, din Bucureşti. „În situaţia actuală, un nou meci vine precum o gură de aer proaspăt în viaţa oricărui sportiv de performanţă. Faptul că el vine mai repede decât ne aşteptam şi în una dintre cele mai puternice promoţii din România mă face să fiu recunoscător organizatorilor pentru încrederea acordată şi pentru şansa oferită. Aşadar, pe 20 august, la Arenele Romane, în cadrul Dynamite Fighting Show revin cu un meci de palmares de opt reprize pentru ca în toamnă centura IBA să fie pusă din nou în joc. Mulţumesc, Alin Huiu şi Cătălin Moroşanu, mulţumesc şi sponsorilor care sunt alături de mine! În ceea ce priveşte cantonamentul de la Văliug, acesta a fost un real succes pentru mine”, a declarat Flavius Biea.

Boxerul profesionist din vestul ţării a finalizat recent un cantonament la Văliug, unde Biea a primit alături de el la pregătire alţi 15 sportivi aflaţi în diferite stadii de pregătire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.