Garderoba de caniculă

Garderoba de caniculă

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile ridicate au generat cod galben de caniculă în garderoba ta. Este timpul să scoți în față piesele vestimentare care te salvează de căldură. Inițiază o acțiune de selecție riguroasă, identifică hainele care întrunesc condițiile de siguranță și protecție pentru această perioadă și înfruntă valul de căldură fără probleme. Iar pentru a-ți face munca mai ușoară, îți listăm câteva criterii de selecție importante, pe care trebuie să le urmărești în item-urile pentru sezonul torid. Atunci când îți pregătești ținutele pentru serviciu, timp liber, vacanță sau când vrei să îți reînnoiești garderoba, fii atentă la câteva detalii esențiale.

Modelul

Vara ai nevoie să porți haine cât mai lejere, care lasă cât mai multă piele la vedere, evident, în limita decenței. Topuri cu mânecă scurtă, maiouri sau bustiere cu pantaloni scurti de dama, în timpul liber. Fuste scurte sau modele lungi, vaporoase. Rochii decoltate sau cu bretele spaghetti și rochii tip cămașă, cu croială lejeră.

Materialul

În zilele călduroase, ceea ce îmbraci te poate face să te simți confortabil sau nu.


De aceea este important să-ți alegi hainele, în primul rând, în funcție de țesătura din care sunt confecționate. Fibrele naturale subțiri sunt ideale pe timp de vară. Inul și bumbacul, de exemplu, absorb excesul de transpirație și mențin pielea uscată. Mai mult decât atât, țesăturile aerate lasă aerul să circule și pielea să respire, astfel încât vei transpira mult mai puțin decât dacă ai purta haine din fibre sintetice cu țesătură densă. Mătasea naturală, de asemenea, este o opțiune, pentru că țesătura este fină, fluidă și nu se lipește de corp.

Croiala

Lejeră, cât mai lejeră. Nu este momentul să îți pui în valoare formele prin piese vestimentare care se mulează pe trup. Acestea blochează căldura corpului, accelerează transpirația și generează o stare de disconfort. În schimb, croielile lejere lasă aerul să circule și au un grad sporit de confort. Poartă fuste largi, pantaloni palazzo, topuri lejere și tricouri cu un număr mai mare.

Cromatica

Culorile sunt esențiale pentru fiecare sezon în parte, dar mai ales pentru vară. Pentru că acestea pot atrage sau respinge căldura. Poartă alb, galben solar, bleu ciel, roz pal, crem…în general pasteluri. Acestea reflectă razele soarelui și resping căldura. Evită culorile închise – negru, bleumarin, verde smarald, bordo, maro pentru că acestea atrag căldura și te fac să transpiri mai ușor.

Încălțămintea

În sezonul cald și picioarele au nevoie să respire. Poartă cât mai mult sandale, în locul pantofilor închiși, și optează pentru modele din materiale ușoare, cu talpa confortabilă. Urmărește ofertele de sandale pentru dama de la Fashion Days și alege variantele care te reprezintă. Vei găsi o varietate de modele sport, casual sau elegante, pe care le poți adapta în ținutele de vară, în funcție de ocazie sau de momentul zilei. Și nu uita, confortul este la modă în fiecare vară!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.