Grindeanu dă semnalul reîntoarcerii în PSD: ”Cei din Timiș mă susțin în...

Grindeanu dă semnalul reîntoarcerii în PSD: ”Cei din Timiș mă susțin în orice”

1
DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu a dat, aseară, semnalul reîntoarcerii în PSD, într-un interviu acordat Digi 24 în care a vorbit despre situația din partid și alegerile interne. Fostul premier a  avertizat că „Acest congres nu trebuie să fie despre cine, ci despre ce se dorește a fi făcut în PSD pe termen mediu, dacă nu chiar pe termen lung. Nicio bătălie internă de partid în acest moment, cu două luni înainte de alegeri, nu e benefică pentru niciun partid, indiferent cum se numește el. Orice bătălie de acest tip lasă urme, lasă răni”.

Grindeanu a susținut că partidul nu mai are un ”superlider” și singura soluție este o echipă.


”„Cred că lucrurile trebuie discutate din perspectiva unei echipe. Să nu se supere pe mine, în acest moment, personalitățile de forță în PSD, de superforță, așa cum a fost obișnuit PSD să aibă un superlider, lipsesc. Indiferent cum se numesc, fie că vorbim de Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu. Și atunci, singura tactică pe care poți să o adopți și care e tactica corectă e de a construi o echipă. Sigur, trebuie să fie și un președinte, dar nu un tătuc, așa cum s-a obișniut PSD să aibă. Iar acea echipă trebuie făcută cu sarcini clare pentru fiecare membru al echipei – și văd că lucrurile merg în această direcție, având în vedere situația de fapt”, a comentat acesta.

Fostul premier a spus că vrea să fie în echipa celui care știe ”să îmbine și acea reformă internă, dar care să nu bulverseze partidul cu două luni înainte de alegeri”. Întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, Sorin Grindeanu a spus că ”o să văd dacă o să candidez. Cei din Timiș mă susțin în orice”. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că Sorin Grindeanu are rezervat locul unul pe lista de la Camera Deputaților pe lista PSD Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Da, sigur prietene, te sustin in orice! Uraaa, ai infrant! Am vazut cum te-au sustinut, atunci cand cu problemele cu Daddy, de-ai ramas aproape singur la Palatul Victoria. Te-au sustinut de s-au rupt, toti. Freddy, de la atata sustinere, a ajuns trepadusul lui Daddy in Parlament. Cum tusea Daddy, cum facea imediat Simonis guturai. Astalalt, de la CJ se balbaia pe la colturi despre unitatea partidului si tacea inteligent cand il intreba presa despre sustinerea ta, prietene. Daca aveau cohones si te sustineau pana in panzele albe, ar fi trecut cu totii atunci la Pro Romania, cu intreaga filiala, ca sa-l lase pe Daddy cu buzele umflate si sa declanseze revolta dorita in PSD-eu. Altfel, despre amortitii moral din PSD Timis, numai de bine. Dormi linistit prietene, dormi in pace, daca se intoarce Daddy, fie si prin interpusi in partid (stii tu – prm-istii, talibanii, Codrin…), te vor trada din nou, fara sa cracneasca. SA FIE PRIMIT!

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/07/grindeanu-da-semnalul-reintoarcerii-psd-cei-din-timis-ma-sustin-orice/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.