Horațiu Rada a demisionat din funcția de președinte al consiliului director al...

Horațiu Rada a demisionat din funcția de președinte al consiliului director al Asociației Timișoara 2021

0
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Horațiu Rada a demisionat din funcția de președinte al consiliului director al Asociației Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2021. Rada ocupa această funcție de la finalul anului 2018.

„Sunt un om cu principii. Nu voi accepta niciodată jumătăți de măsură. Întotdeauna voi miza pe legalitate, transparență și corectitudine. Nu vreau lupte cu nimeni, nu pentru asta am intrat în acest proiect și mi-am dedicat aproape doi ani din viață.
Eu sunt un om dinamic, activ, dornic să fac mai mult și mai bine în orice proiect mă implic.


Însă nu pot face asta cu forța și de unul singur, ci doar în echipă, cu oameni care doresc același lucru. Iar în acest moment nu mai este posibil. Îmi dau demisia cu fruntea sus, acum, aici. Nu este un pas înapoi, este un pas înainte. Îl fac asumat, decis și conștient. Mai am multe de făcut și de spus, dar nu în această asociație și nu pentru acest proiect. Vă mulțumesc și vă doresc mult succes! Iubesc Timișoara. Asta nu se va schimba niciodată”, a fost mesajul de despărțire transmis de Horațiu Rada.

Din consiliul director au demisionat și Ion Caramitru, care a fost ales în calitate de personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internațional, și Mihai Gafencu, reprezentantul scenei culturale independente si al sectorului industriilor culturale și creative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.