Încă o plecare de la Ripensia. A impresionat în sezonul 2019-20 la...

Încă o plecare de la Ripensia. A impresionat în sezonul 2019-20 la roş-galbeni deşi venise dintr-o ligă de amatori

0
DISTRIBUIȚI

Lista plecărilor de la Ripensia s-a mărit din nou după expirarea termenului de 30 iunie avut de unii componenţi ai roş-galbenilor în contracte. Clubul a oficializat despărţirea de stoper-ul Mihai Hecsko, dar şi cea de Caius Lungu, „metronom” în banda dreaptă a timişorenilor în sezonul 2019-20.

Ieri anunţam că Hecsko (32 de ani) nu mai continuă la „Ripi”, ca parte dintr-o strategie a clubului de a întineri lotul.


A venit şi rândul unui jucător cu o perioadă contractuală mai scurtă să părăsească gruparea din Fabric. Sosit vara trecută din eşalonul al cincilea italian, de la Colornoi, Lungu (31 ani) a impresionat la revenirea în Banat. Timişoreanul a evoluat constant în 21 de partide ale roş-galbenilor şi a marcat spectaculos în victoria cu Metaloglobus (scor 3-0).

Fost jucător la Vâlcea şi Sibiu sub comanda lui Alex Pelici, Caius Lungu e dat ca şi sigur de caon.ro la CSM Reşiţa, unde a mai ajuns deja ex-ripensistul Vlad Chera. Pe lângă Hecsko, Horaţiu Moldovan e celălalt jucător deja plecat de la roş-galbeni. În timp ce portarul Haralambie Mociu a rămas deocamdată singura noutate, fiind de fapt o revenire în lot de la Foresta Suceava. Nu sunt excluse în continuare nici alte despărţiri, din rândul jucătorilor cu vârstă mai înaintată şi la final de contract.

„Le mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul Ripensiei și le dorim mult succes pe mai departe în carieră!”, a fost mesajul clubului pentru cei doi.

Ripensia se va reuni oficial luni, 6 iulie, pe arena „Electrica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.