Jazz TM prezintă Strada Fără Nume. Vezi ce invitați speciali vor veni...

Jazz TM prezintă Strada Fără Nume. Vezi ce invitați speciali vor veni la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

După succesul evenimentului denumit Strada fără Nume inclus în ediția din 2018 a Jazz TM, organizatorii acestui eveniment anunță un proiect inedit în care muzica jazz se va contopi cu spoken word și poezia.

„ Spoken word este o artă performativă bazată pe cuvinte, o artă orală care se concentrează asupra esteticii, a intonăriişi a inflexiunii vocii. Aceasta include oricefel de poezie recitată cu voce tare, inclusiv hip-hop, poezie de jazz, slam, recitări poetice tradiţionale, comedie şi monologuri. Anul acesta, având în vedere situația actuală, cu cea de-a opta ediție JazzTM amânată pentru 2-4 Iulie 2021, ne-am dorit totuși să aducem un strop de energie la Timișoara, așa s-a născut proiectul JazzTM prezintă Strada FărăNume, 2 zile menitesă împletească spoken word și poezia cu jazz.


Programul  JazzTM prezintă Strada FărăNume îi va avea ca invitați în 10 octombrie pe Malaika Kegode, Toby Thompson, Soweto Kinch, Joe Armon-Jones și Tavi Scurtu iar în 11 octombrie pe Repeat Beat Poet, Chris Redmond, Teodor Pop, Ovidiu Zimcea și iSzabo Csongor-Zsolt. Accesul la eveniment va fi gratuit, în limita locurilor disponibile pentru fiecare concert cu respectarea măsurilor de protecție și ținând cont de reglementările de distanțare socială în vigoare“, au transmis organizatorii.

Printre invitații speciali ai evenimentului se numără Malaika Kegode, poetă și iinterpretă din Bristol, prezentă la o serie de festivaluri celebre, sau Toby Thompson, care și-a început cariera la doar 16 ani, când a fost rugat de către The Royal Shakespeare Company să interpreteze una dintre primele sale poezii în fața unui public select. Soweto Kinch este un saxofonist care explorează granița dintre hip hop și jazz și are la activ două premii MOBO.

Printre artiștii autohtoni care vor fi prezenți se numără Tavi Scurtu, care are o carieră de peste 22 de ani ca toboșar, Teodor Pop și Szabo Csongor-Zsolt – membrii formației JazzyBIT, și Ovidiu Zimcea, fost membru Paperjam și Exit Oz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.