Un jucător cu experienţă şi longevitate la SCM Timişoara continuă alături de...

Un jucător cu experienţă şi longevitate la SCM Timişoara continuă alături de „lei”. UPDATE Mai multe plecări confirmate de club

0
DISTRIBUIȚI
Milos Komatina #9

SCM Timişoara a ajuns la o nouă inţelegere cu al doilea cel mai longeviv străin al clubului. Milos Komatina şi-a prelungit cu un an contractul şi va ajunge astfel la cinci sezoane consecutive in alb-violet.

Muntenegreanul Komatina (35 ani) e al doilea cel mai longeviv străin al „leilor”, după Nenad Markovic.


Jucătorul născut la Sarajevo continuă sub comanda tehnicianului Dragan Petricevic, originar tot din capitala Bosniei.

„Este al cincilea meu sezon consecutiv la Timișoara, sunt bucuros să continui la această echipă. Consider că este a doua mea casă, vreau să mulțumesc tuturor celor din club pentru sprijin și pentru că mi s-a oferit șansa să semnez un nou contract. Sper că va fi totul bine cu acest virus și că vom reuși lucruri importante în noul sezon”, a spus Milos Komatina.

„Leii” au patru jucători noi deocamdată pentru viitorul sezon: Mocriţchi a revenit la echipă şi au fost semnaţi Gajic, Lewis Dolphin Stallworth IV şi Alex Olah. La plecări ar putea figura şi numele căpitanului Nikola Pesakovic, care a vorbit pentru Radio Timişoara despre posibilitatea de a pleca.

UPDATE Tot astăzi, clubul de baschet a anunţat nu mai puţin de şase despărţiri, invlusiv cea de fostul căpitan. Astfel, pe lângă Nikola Pesakovic, nu mai continuă la alb-violeţi nici Bogdan Popa, Alexandru Coconea, americanul Troy Franklin, Bogdan Penciu şi nici belgianul Amaury Gorgemans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.