Kempes revine în fața fanilor timișoreni cu un recital plin de energie

Kempes revine în fața fanilor timișoreni cu un recital plin de energie

0
DISTRIBUIȚI

Una din vocile binecunoscute din rockul românesc, Ovidiu Ioncu „Kempes”, revine cu un recital în fața fanilor timișoreni, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă 11 iulie, de la ora 20, la Porto Arte.

Născut la Arad, Kempes a devenit cunoscut melomanilor autohtoni ca solist al trupei Cargo. Porecla de „Kempes” a primit-o datorită asemănării cu fotbalistul argentinian Mario Kempes, în vogă la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80.


Până în 2003, Kempes a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunoscut de toți iubitorii de rock pentru vocea sa puternică. Formaţia care poartă numele său a lansat albumul „Regăsire”, discul fiind editat prin intermediul Universal Music România. Materialul discografic s-a lansat printr-un concert extraordinar.

Albumul „Regăsire” conține, pe lânga piese clasice de heavy metal, și o melodie acustică înregistrată împreună cu cvartetul Blade Strings. Versurile prezente pe acest disc sunt semnate de Ștefan Dandu, Dinu Olărașu si Florin Chilian.

„Un muzician bun, dincolo de partituri și de texte, trebuie sa simtă. Cu asta te naști. Ca să poți transmite publicului trebuie să simți. O parte din mine se duce la public de fiecare dată când cant. Și oamenii simt asta“, ne-a declarat Kempes cu ocazia unui interviu realizat anul trecut, pe care puteți să-l citiți în întregime aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.