Legea care dă acces educației online, promulgată de președinte

Legea care dă acces educației online, promulgată de președinte

2
DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, documentul prin care se modifică Legea Educațiai Naționale, potrivit căruia se dă acces la educația online.

Potrivit legii promulgată de șeful statului, Ministerul Educației asigură elevilor și profesorilor infrastructura necesară, constând în dispozitive și acces la Internet, pentru accesarea Bibliotecii Școlare Virtuale și Platformei școlare de e-learning și asigură fiecărui cadru didactic și fiecărui elev care are dreptul la bursă de ajutor social un dispozitiv de tip laptop sau tabletă, conectat la Internet, pentru a putea participa la activitățile de e-learning desfășurate în afara orelor de la clasă, scriu jurnaliștii Mediafax.

Potrivit unei scrisori deschise semnate de Consiliului Național al Elevilor și peste 20 de asociații și federații de elevi, studenți și părinți, Legea nr.


327/2020 este o inițiativă legislativă prin care Executivul va putea să asigure accesul nemijlocit la educație online pentru toate categoriile de elevi și profesori, iar procesul de educație va putea continua independent de evoluția epidemiei.

2 COMENTARII

  1. CEA MAI MARE TAMPENIE ACEST INVATAMANT ONLINE,ACESTI GUVERNANTI NU SE GANDESC LA COPIII SARACI CU ADEVARAT.ESTE INCREDIBIL TOT CE SE INTAMPLA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.