Mai multe fete minore s-au luat la bătaie, în weekend, după ce...

Mai multe fete minore s-au luat la bătaie, în weekend, după ce au consumat alcool. Ce măsuri au luat polițiștii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ziardearad.ro

Șase fete minore au fost implicate într-un incident, în weekend, în apropierea unui parc din municipiul Arad. Fetele s-au luat la bătaie, după ce au consumat băuturi alcoolice.


Poliția locală le-a amendat părinții, după ce a vizionat materialul video făcut de cei care erau în zonă la momentul respectiv.

Polițiștii locali au fost alertați, sâmbătă, prin dispecerat de faptul că cinci fete agresează o a șasea, în apropierea Parcului Europa din Arad. Conflictul ar fi izbucnit după ce trei dintre fete au consumat votcă amestecată cu bere, relatează ziardearad.ro.

Agresoarele au vârste cuprinse între 12 și 14 ani. „La fața locului se aflau zeci de copii, dintre care unii au și înregistrat scena pe telefoanele mobile. Una dintre înregistrări a fost pusă la dispoziția polițiștilor locali cu atribuții de ordine publică, cei care au aplanat conflictul”, au declarat, pentru sursa citată, reprezentanţii Poliţiei locale Arad.

Polițiștii le-au identificat pe fete și le-au condus la părinții lor care au fost amendați, ulterior, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Părinții fetei agresate vor depune plângere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.