Mai multe zboruri săptămânale spre o destinație de vacanță din Grecia, de...

Mai multe zboruri săptămânale spre o destinație de vacanță din Grecia, de pe aeroportul din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-955899285">

Operatorii de turism au suplimentat, începând de astăzi, zborurile spre Heraklion – Creta din Grecia cu încă o cursă charter pe săptămână de pe aeroportul Timișoara.

Turiștii care vor să meargă în Grecia pot călători din Timișoara, cu avionul, spre Rhodos (un zbor charter pe săptămână), Skiathos (un zbor charter pe săptămână) și Creta (două zboruri charter pe săptămână).

Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul Timișoara, se așteaptă ca la începutul lunii august să fie operate câte trei zboruri charter pe săptămână spre Antalya.

Reprezentanții aeroportului anunță că sunt luate permanent toate măsurile de prevenție împotriva răspândirii virusului, în această perioadă, și că turiștii sunt în siguranță în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, atât la plecare cât și la sosire.

Planul măsurilor de protecție pentru limitarea răspândirii COVID-19, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroport este publicat pe site-ul aeroportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.