Mai mulți tineri înarmați cu bâte au amenințat și i-au furat telefonul...

Mai mulți tineri înarmați cu bâte au amenințat și i-au furat telefonul unui bărbat. Printre ei se afla și o fată de 14 ani

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1609460139">
Foto: arhivă

Trei tineri, printre care și o fată de 14 ani, au fost prinși de jandarmii din Hunedoara, când amenințau cu bâtele un bărbat de 20 de ani, căruia i-au furat telefonul mobil.

Potrivit IJJ Hunedoara, jandarmii au fost sesizați prin 112 că pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Deva, în spatele unei brutării, are loc o altercație între mai multe persoane, relatează Mediafax.

Potrivit sursei citate, la fața locului, jandarmii au identificat trei tineri, între care o fată de 14 ani, care, înarmați cu bâte, din lemn și una din fier, amenințau un alt tânăr, de 20 de ani.

Victima celor trei agresori a precizat că unul dintre aceștia i-a sustras telefonul mobil, pe care jandarmii l-au găsit pe o bancă din apropiere.

Jandarmii au întocmit în acest caz acte de constatare pentru tâlhărie calificată, care au fost predate Poliției pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.