Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara: Devin mai bine ascultați „vânzătorii de...

Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara: Devin mai bine ascultați „vânzătorii de iluzii” decât medicii care chiar sunt implicați în lupta cu această boală perfidă

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-400705061">

cristian oancea

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara se declară dezamăgit și frustrat de faptul că oamenii nu respectă măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19.

Într-o postare publicată pe Facebook, medicul Cristian Oancea face un nou apel la respectarea normelor care sunt în vigoare în contextul pandemiei.

„Nu pot rămâne impasibil când văd din nou paturile pline de bolnavi de COVID-19: este frustrarea unui medic căruia îi pasă de oameni și cred că pot vorbi și în numele colegilor mei când spun acest lucru.

Este exasperarea unui medic care vede că uneori, din cauza unui val de fake news care circulă în diverse medii în privința SARS-CoV-2 devin mai bine ascultați «vânzătorii de iluzii» decât medicii care chiar lucrează în spital, care chiar îngrijesc pacienți bolnavi de COVID-19, care chiar sunt implicați în lupta cu această boală perfidă.

Este dezamăgirea unui medic care vede cum luni de eforturi ale tuturor sunt zădărnicite de nerespectarea, în perioada aceasta, din partea unora, a măsurilor de protecție recomandate”, a scris Oancea pe Facebook.

Doctorul recomandă cetățenilor să asculte sfaturile medicale, „bazate pe dovezi științifice”: „Nu vă lăsați păcăliți! COVID-19 nu este o banală gripă! Mulți au ajuns la Terapie Intensivă… Unii au murit… Asta este realitatea…”.

2 COMENTARII

  1. cati au murit? 5-6%? care vanzatori de iluzii? da nume si numere. chelul asta pus politic face din tantar armasar, nu inteleg ce urmareste. cele mai multe focare sunt in SPITALE si in cozile provocate tocmai de guvern. 1931 de morti. cati din mortii astia mureau in curand oricum? ce procent din morti are peste 60 de ani? spune-ne FAPTE, chelule, nu mai insista cu morbiditatea. boala este intr-adevar una infectioasa, exista, nu contesta nimeni. dar las-o mai moale, papagalule

    • asa vorbesti de procente de morti de parca vorbim despre lalele. nu e vina ta ca nu ai vazut oameni cu zile care mor. Si daca iti pare normal ca la 60 de ani sa accepti ca e vremea sa predai inventarul… atunci esti foarte tanar. Si sa te iei de chelia omului…e inaltator, adica daca nu-l poti face prost, il faci urat, daca nu e urat, e sarac… si daca nu ai argumente… il faci papagal. pai, hai sa mergi pana la el sa te iei in piept cu covidul (care oricum nu exista).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.