Mesajul revoltat al lui Dan Negru, după ce a ajuns lângă cel...

Mesajul revoltat al lui Dan Negru, după ce a ajuns lângă cel mai bătrân copac din Timișoara, viral pe Facebook

2
DISTRIBUIȚI

Timișoreanu Dan Negru a postat, astăzi, imagini cu cel mai bătrân copac din Timișoara care a fost transformat în coș de gunoi.

Vedeta a comentat pe pagina sa de Facebook că ”335 de ani are platanul ăsta din Timisoara și le-a prins pe toate ,de la pașalâcul turcesc, până la Imperiul Austro-Ungar și România Mare.


Și încă e in putere! Când eram copil mă enerva pentru că era in mijlocul șoselei. Habar n-aveam că e un arbore secular pentru că niciun indicator nu spunea asta. Mi-a spus-o târziu profesorul Deliu Petroiu, un cărturar al Banatului. Nici azi nu e vreo plăcuță care să-i spună povestea. A rămas anonim in mijlocul unui drum asfaltat și nimeni nu știe ce e cu el acolo. Așa că la 335 de ani a ajuns un coș de gunoi”.

Mesajul s-a viralizat având în șase ore peste 1.400 de reacții, 113 distribuiri și 150 de comentarii.

2 COMENTARII

  1. Probleme mari sunt și cu stejarii seculari din Parcul Copiilor de la strada Michelangelo, care par uscați de anul acesta, cu excepția unuia. Le – a pus ceva Primăria, vrea să – i taie? De asemenea copacii de aproape un secol de lângă terenul unde se juca rugby, în spatele liceului sportiv, pe strada înspre Heaven, au fost DEFRIȘAȚI SĂLBATIC ZILELE ACESTEA. Din păcate acești arbori nu mai există, au fost distruși definitiv. Cum să nu fie poluare sau cancer în Timișoara dacă se taie sistematic arborii de pe spațiul public?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.