„Mica relaxare” din 1 iulie. Guvernul a modificat regulile din starea de...

„Mica relaxare” din 1 iulie. Guvernul a modificat regulile din starea de alertă

0
DISTRIBUIȚI

Guvernul a modificat hotărârea privind starea de alertă şi a introdus noi măsuri în ceea ce priveşte regulile de distanţare fizică şi protecţie sanitară.

„A fost propusă şi adoptată o hotărâre de guvern pentru modificarea HG privind starea de alertă.


Astfel, au fost introduse noi măsuri în ceea ce priveşte regulilor de distanţare fizică şi protecţie sanitară. Astfel a fost mărit numărul de persoane care pot practica sportul în aer liber în grupuri de la şase la zece persoane. Este permisă organizarea şi desfăşurarea de traininguri şi work-shopuri cu un număr de participanţi de maximum 20 de persoane”, a declarat Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, citat de Mediafax.

El a mai precizat că au fost reglementate activităţile pentru personalul din cadrul domeniilor de ordine publică şi apărare, cu participarea a maximum 200 de persoane, şi pentru desfăşurarea evenimentelor organizate de corpul diplomatic. Și aici se impune păstrarea regulilor de distanţare fizică cu asigurarea unui spaţiu de patru metri pentru fiecare participant.

În continuare rămân închise restaurantele interioare, locurile de joacă din parcuri, cinematografele şi sălile de spectacole, precum şi piscinele interioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.