Mircea Ardeleanu Jr și proiectul Pământ susțin un concert: „Așteptăm cu drag...

Mircea Ardeleanu Jr și proiectul Pământ susțin un concert: „Așteptăm cu drag tăt natu’ să ne strângem la foc și să punem de-o poveste“

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul muzical Pământ, pus la cale de Mircea Ardeleanu Jr., va susține un concert inclus în cadrul Festivalului Medieval al Castelului Huniade, recitalul urmând să se desfășoare sâmbătă, 25 iulie, de la ora 22, în Parcul Castelului.

Primul concert al proiectului „Pământ“ a avut loc cu doi ani în urmă în cadrul Festivalul Artelor Timișorene, unde recitalul susținut de artiștii timișoreni a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii aflați în Piața Operei.

Pământ este un proiect care poate fi inclus în categoria „World Music“ cu teme și ritmuri inspirate din folclorul românesc și din diferite stiluri muzicale ale lumii.

„Ca toată lumea, am petrecut perioada asta de incertitudine prin procese de integrare și adaptare la noile norme.


Am stat observatori la tot ce se întâmplă și am zis că cel mai bine e să acceptăm ceea ce este și să schimbăm ce putem, cu răbdare și înțelegere pentru tot ce e de înțeles și ce nu. Experiența socială actuală inevitabil duce fiecare om la multă introspecție, restructurare de principii, treziri la realități, care nu sunt ușoare pentru nimeni, pe lângă faptul că fiecare își are de parcurs provocările personale din viață. După ce s-au mai liniștit, după izolare, ne-am hotărât că îi dăm înainte, ne ținem de familia Pământ și vedem unde duce. Avem în plan materiale cu noi condimente în rețetă. Vom colabora și cu Beck Corlan, probabil în decursul acestui an, vom pregăti ceva tare drăguț. Sâmbătă asta vom cânta în cadrul Festivalului Medieval la Castelul Huniade unde așteptăm cu drag tăt natu’ să ne strângem la foc și să punem de-o poveste“, ne-a declarat „nașul“ acestui proiect, Mircea Ardeleanu Jr.

Recent, proiectul Pământ a susținut un concert online care poate fi vizionat aici. „Pentru că trecem prin vremuri mai aparte, menționăm că evenimentul se va desfășura conform normelor în vigoare. Vă rugăm, așadar, să veniți cu măști de protecție și să respectați indicațiile de distanțare transmise de către organizatori la fața locului“, spun membrii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.