Muzică faină și oameni minunați la cea mai recentă ediție a Harababura...

Muzică faină și oameni minunați la cea mai recentă ediție a Harababura Vintage Fair FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-621488694">

La sfârșitul săptămânii trecute, la Casa cu Iederă din Timișoara a avut loc o nouă ediție a Harababura Vintage Fair, un eveniment cunoscut în rândul colecționarilor de vechituri și a designerilor locali. Pe parcursul zilei de sâmbătă, la fața locului muzica a fost selectată doar de reprezentantele sexului frumos în cadrul sesiunii Girls TakeOver care le-a avut în prim – plan pe Noemi, Larisa, Jinx și Mini Zucchini. Duminică, de parte muzicală s-au ocupat colegii de la Launmomentdat, iar invitatul surpriză al evenimentului a fost nimeni altul decât Mihu, binecunoscutul selector cunoscut din Cuib. Alături de diverse standuri, la fața locului cei interesați au avut parte duminică și de prezența celor de la VinylCourt, care conform declarațiilor proprii „au pregătit ca de obicei discuri pentru toată populația vinilizată“.

„Harababura Vintage Fair este o ocazie bună de a susține designerii și antreprenorii locali, de a înțelege arta contemporană într-un peisaj familial și de a descoperi concepte noi. Printre participanții confirmați la târg s-au numărat Abru Green (artizan local), Agnes Brown (designer vestimentar), Alexandru Ghencea (student Facultatea de Arte și Design Timișoara), Apiarium (producător de miere), Artizana (artizan), Carine Arnakis (ilustratoare), Cusut cu meșteșug (artizan), House of Botticia (atelier de creație vestimentară), L’arlesienne (laborator de cosmetice), L’aura (designer bijuterii), Lun (designer bijuterii), Mă ghindesc la tine (artizan), Maistor (designer genți), Orfevru (designer bijuterii), Pur. Clothing (atelier de creație vestimentară), Reminiscent of (producător local), Sabine (designer bijuterii), Umai (studio design interior), We are Zakali (student Facultatea de Arte și Design Timișoara) și Woodescu (atelier de tâmplărie)”, au transmis organizatorii acestei ediții a Harababura Vintage Fair.

1 COMENTARIU

  1. Zoli, sunt curios daca chiar crezi cu adevarat ca muzica ce a rasunat acolo e faina…ma indoiesc.
    clar ca trebuie sa faci un articol care sa aiba minim 10 randuri….ce sa si zici de plictiseala aia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.