Nicolae Robu nu e de acord cu controalele în forță la terase....

Nicolae Robu nu e de acord cu controalele în forță la terase. Cum a reacționat când a văzut oamenii în uniformă

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu consideră nepotrivite controalele pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în contextul în care acestea sunt făcute de echipe formate și din 13 „oameni în uniformă”. Robu spune că nu trebuie instituită panică în rândul celor care frecventează terasele, spre exemplu, ci făcute apeluri la responsabilizare.

Robu a povestit că, în timp ce se afla, într-o seară, pe o terasă din Timișoara, a văzut un echipaj de control format din peste 10 persoane și s-a panicat. „La primul impact te gândești oare ce lucru foarte grav s-a întâmplat. Prima dată când am văzut o echipă de forță cu în jur de 10 oameni în uniformă m-am dus și am întrebat ce s-a întâmplat. Și atunci mi s-a răspuns că este o misiune de control. Foarte bine că se controlează, dar nu cred că e potrivit să se meargă în această manieră”, a povestit primarul Nicolae Robu.

Potrivit lui, în Timișoara „chiar lumea e civilizată și respectă restricțiile.” „Primăria a stabilit că programul teraselor este până la ora 1.


(…) Dacă la cluburi se întâmplă lucruri incorecte, păi nu avem instituții ale statului? Eu nu mai am poliția locală în subordinea mea. Acolo trebuie să se meargă, nici nu trebuie cu 13 oameni în uniformă cum am văzut că se vine prin centru. Nu am nicio implicare, eu cred că este o greșeală să se meargă cu așa de mulți oameni în uniformă. Trebuie să fie reprezentate toate instituțiile, dar nu cred că trebuie să se intervină așa, cumva, a speriat, ci noi trebuie să facem o responsabilizare a oamenilor”, a mai afirmat Robu.

În context, primarul a mai spus că nici informațiile cu privire la locurile din spitale nu ar trebui să reprezinte un motiv de panică în rândul cetățenilor: „La Spitalul «Victor Babeș» nu mai sunt locuri – nu locuri de ATI, locuri în general- în contextul actual în care s-a revenit la internarea și tratarea unor bolnavi cu diverse alte afecțiuni. (…) În plus avem spitale suport – Clinica de Dermatologie a Spitalului Municipal, Spitalul CFR, spitalul din Lugoj, mai avem acest spital de campanie creat pe stadionul CFR de MApN”.

Un apel cu privire la știrile alarmiste a transmit, ieri, și ministrul de Interne Marcel Vela, referindu-se la un studiu potrivit căruia, în septembrie, în România vor fi un milion de îmbolnăviri cu coronavirus.

2 COMENTARII

  1. bai, robulake, tu chiar nu esti sanatos la cap??? da, stim, tu mereu ai frica sa nu fii saltat in orice moment pentru ca esti un puscariabil, dar hai sa fim seriosi! regulile sunt reguli, se aplica si tractoristilor comunisti ca tine

  2. După ce că acest Pinocchio ipocrit, a retras la ordin politia locala încă de acum o lună, de la patrularea prin oraș, (odată cu relaxarea), doar ptr a nu-și supăra electoratul bovin înainte de alegeri. Ordinul sau urmarea tocmai ptr a nu mai controla și amenda petrecăreții de la terase care împrăștiau virusul prin oraș prin nerespectarea măsurilor de masca și distanțare, năruind toate rezultatele bune reușite în urma carantinei și echipelor.din spitale. Acum Robu recidivează, deși a umplut orașul de focare ! ar fii în stare să bage tot orașul la Terapie Intensivă, doar sa mai scoată odată voturile de la plebe.. Cu orice consecinte ptr sănătatea orașului.
    Și dr. Musta +ceilalți doctori șefi de spitale liberali tac ca purceaua n păpușoi..curat caracter…:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.