O nouă lovitură dată traficanților de droguri din Banat. Polițiștii antidrog, captură...

O nouă lovitură dată traficanților de droguri din Banat. Polițiștii antidrog, captură importantă de amfetamină UPDATE Trei suspecți arestați preventiv

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) au reușit în mai puțin de 24 de ore o dublă lovitură pentru traficanții de amfetamină și canabis din vestul țării, după ce în această dimineață a fost destructurată o grupare din zona Reșița.

Ieri și astăzi, procurorii DIICOT Timișoara și lucrătorii de poliție din cadrul BCCO Timișoara au reținut trei suspecți în două dosare de trafic de droguri de risc şi mare risc. În total, în ambele dosare, oamenii legii au confiscat 800 de grame de amfetamină și 150 de grame de canabis.

În primul caz, oamenii legii au stabilit că „în cursul anului 2020, inculpatul T.C. a derulat o activitate constantă pe linia distribuirii de droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (amfetamină) către un cerc de consumatori de pe raza municipiului Timişoara.


Drogurile erau comercializate cu preţul de 30-40 lei/gramul de cannabis şi 70 lei/gramul de amfetamină. La data de 08.07.2020 s-a procedat la surprinderea în flagrant a inculpatului, cu ocazia efectuării unei noi tranzacţii cu amfetamină, iar ulterior, la percheziția domiciliară efectuată la locuinţa inculpatului a fost depistată o cantitate de aproximativ 60 de grame de canabis”.

În al doilea dosar, anchetatorii au constatat că „în cursul anului 2020, inculpatul E.E. a derulat o activitate constantă pe linia distribuirii de droguri de mare risc (amfetamină) către un cerc de consumatori de pe raza municipiului Timişoara. Drogurile erau comercializate cu preţul de 50-70 lei/gramul de amfetamină. La data de 08.07.2020 s-a procedat la surprinderea în flagrant a inculpatului E.E., cu ocazia efectuării unei noi tranzacţii cu 100 gr. de amfetamina, iar ulterior, la percheziția domiciliară efectuată la locuinţa inculpatului C.Z. a fost depistată o cantitate de 500 gr. de amfetamina si 100 gr. de canabis”.

Cei trei inculpaţi din cele două dosare au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentați în fața magistraților Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, alți doi tineri din Timișoara au fost reținuți, fiind suspectați de trafic de droguri de risc.

UPDATE Cei trei suspecți reținuți în cele două dosare au primit astăzi mandate de arestare pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată apel la Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.