Octavian Benga, încântat că ASU Politehnica îşi păstrează în bună măsură lotul...

Octavian Benga, încântat că ASU Politehnica îşi păstrează în bună măsură lotul din primăvară. Alb-violeţii încurajează fanii să doneze sânge printr-o nouă campanie

0
DISTRIBUIȚI
Alex Munteanu şi Alex Borbei. Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Alb-violeţii au completat azi şapte zile de antrenamente după ce s-au reunit pe 1 iulie. Octavian Benga, „principalul” Politehnicii, e încântat de atitudinea jucătorilor săi, dar şi de faptul că, aşa cu şi-a dorit, majoritatea componenţilor lotului şi-au dat acordul să continue sub comanda sa la Timişoara.

Cea mai bine clasată bănăţeană şi în 2020 continuă antrenamentele pe grupuri. „Prima săptămână a decurs foarte bine. Jucătorii au arătat foarte bine din punct de vedere fizic. S-a văzut o bucurie, o plăcere şi o dorinţă de a reveni la antrenamente şi de a relua munca. Sunt mulţumit de primele şapte zile, de cum au reacţionat jucătorii din toate punctele de vedere”, a spus Octavian Benga.

Spre deosebire de Ripensia, care aştepta azi rezultatele testului pentru depistarea COVID-19, strategia clubului alb-violet a fost diferită. Axată în principal pe folosirea fondurilor curente pentru a ajunge la noi înţelegeri cu fotbaliştii aflaţi la final de contract.


Faptul că nume precum mijlocaşii Alexandru Munteanu şi Bogdan Vasile continuă la ASU Politehnica a fost subliniat şi de tehnician. „O mare parte din jucători, chiar marea majoritate au rămas. Mi-am dorit în mod expres să rămână nucleul. Nu numai prin prisma faptului sentimental, căci trebuie să recunosc că m-am ataşat de jucători. Am avut o relaţie extraordinară cu ei şi nu pot să uit lucrul acesta. Mă bucură faptul că şi-au dorit în continuare să rămână să joace la Politehnica. E important pentru că nu a primat partea financiară, ei şi-au dorit să continue la Politehnica şi asta contează foarte mult”, a conchis Benga.

Pe lângă cei doi, au mai semnat înţelegeri cu clubul, fundaşul Ionuţ Coadă, atacantul Alex Pop şi tânărul Vlad Bâte. De asemenea clubul continua negocierile cu fundaşul stânga Sorin Popovici, unul dintre jucătorii care sosise pe termen scurt, în iarnă.

„Sânge violet pentru viaţă” şi reduceri

Clubul timişorean e cunoscut şi pentru activitatea în comunitate. Ultima campanie lansată de clubul alb-violet susţinut şi financiar de druckeri vizează încurajarea donării de sânge. Mai ales că în această perioadă centrele de transfuzii au mare nevoie de o mobilizare a celor aflaţi în putere. Fanii timişoreni şi nu numai sunt invitaţi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara aflat lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, pe str. Martir Marius Ciopec 1. Persoanele care au donat sânge vor beneficia, până la finalul anului, de 20% reducere la orice produs din magazinul clubului de fotbal. Noul shop fizic a fost deschis la parterul căminului 1MV (lângă stadionul Știința; în spate la Park Place). Cei care au donat au nevoie doar de buletin și o justificare că au donat sânge pentru a beneficia de promoţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.