Omul de afaceri Horia Bugarin, candidatul USR PLUS la Primăria Dumbrăvița

Omul de afaceri Horia Bugarin, candidatul USR PLUS la Primăria Dumbrăvița

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook/Horia Bugarin

Omul de afaceri Horia Bugarin este candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Dumbrăvița.

Desemnarea candidatului Horia Bugarin a pornit de la niște criterii stabilite de membrii și simpatizanții USR PLUS din Dumbrăvița: o persoană cu carieră profesională respectată, care poate uni oamenii și poate conduce o echipă capabilă să construiască o administrație competentă și profesionistă într-una dintre cele mai prospere localități ale țării.

„Cu propriile sale cuvinte, Horia se descrie ca «un profesionist capabil și orientat spre rezultate, pentru care primează munca în echipă alături de oameni competenți.


Aceasta este cheia succesului meu. Valorile care îmi conduc activitatea sunt integritatea, îmbunătățirea continuă, atitudinea proactivă și pozitivă, iar sloganul după care îmi ghidez viața este nu există probleme, ci situații la care trebuie găsite soluții. Nu sunt perfect, nu am peste tot răspuns, nu cunosc tot, dar pot și vreau să fiu mai bun și atunci când greșesc îmi asum»”, transmit cei de la USR PLUS.

Motorul personal al candidaturii este potențialul irosit al comunei: “Tot auzim că Dumbrăvița este printre cele mai bogate comune din țară, dar oare vedem noi asta când privim în jurul nostru? Mă doare sufletul când văd acest potențial uriaș risipit de către oameni incompetenți sau pur și simplu răuvoitori. Am experiența necesară să produc o schimbare reală, palpabilă. Îmi doresc să atragem cât mai mulți profesioniști care să găsească soluții inovatoare chiar și la cele mai mari provocări ale comunei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.