Patru noi focare de coronavirus în Arad. 39 de noi cazuri de...

Patru noi focare de coronavirus în Arad. 39 de noi cazuri de îmbolnăviri în județ, în ultimele 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-247702430">

În județul Arad, singurul din țară declarat „liber de COVID-19” la începutul acestei luni, după externarea ultimilor pacienți, s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, 39 de cazuri noi de infectări cu noul coronavirus, și patru focare noi în județ, pe lângă cele identificate zilele trecute în localitățile Sâmbăteni și Seleuș.

Noile focare sunt la Centrul de îngrijiri paleative din Ghioroc, care aparține de spitalul județean și are 22 de paturi cu 19 pacienți internați, dintre care zece au avut până acum teste pozitive.

Pacienții infectați au fost transferați pe secțiile COVID-19 ale spitalului iar testarea personalului și a beneficiarilor continuă.

Alte focare au apărut în comunele Gurahonț și Bocsig, în fiecare din cele două localități fiind identificate peste 25 de persoane infectate, iar un al patrulea focar iminent este în orașul Pâncota, unde se fac acum teste.

Echipele DSP spun că aceste focare au apărut pentru că nu au fost respectate măsurile de prevenție recomandate și se așteaptă ca numărul celor infectați să crească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.