Pentru bunicii singuri – alătură-te campaniei dedicată bătrânilor fără sprijin; află cum...

Pentru bunicii singuri – alătură-te campaniei dedicată bătrânilor fără sprijin; află cum poți să îi ajuți

0
DISTRIBUIȚI

Campania „Pentru bunicii singuri”, începută la Timișoara anul trecut de echipa The Care Hub, și-a propus să vină în ajutorul persoanelor vârstnice singure, cu pensii mici, care nu sunt ajutați de familie, oferindu-le diverse servicii de îngrijire – de la curățenie, menaj și cumpărături sau diferite comisioane până la însoțirea acestora în oraș și igienă personală – cu ajutorul unor persoane generoase dispuse să contribuie la plata orelor de îngrijire.

Până în prezent, prin contribuția financiară a celor care au donat bani pentru a plăti aceste servicii au fost asigurate 135 de ore de îngrijire, plata pentru o oră fiind de 30 de lei.

În momentul de față mai există fonduri pentru 5 ore, iar campania va putea dura atâta vreme cât vor exista persoane dornice să se implice pentru a-i ajuta pe cei singuri și lipsiți de ajutor.

Campania mai poate fi spijinită și prin recomandarea persoanelor care au nevoie de sprijin sau prin popularizarea acestei campanii, ale cărei detalii pot fi aflate aici sau pe pagina de Facebook The Care Hub.

Echipa are 30 de parteneri care și-au arătat disponibilitatea de a ajuta bunicii singuri, iar colaboratorii sunt mai ales oameni recent pensionați, încă în putere, care doresc să-și folosească timpul liber îngrijind semeni care nu se mai pot descurca singuri.

Recunoștința acestora e pe măsură: „Să nu înceteze să ajute bătrânii, să le dea Dumnezeu multă sănătate și să știe că ajutorul lor este important.


Nu toți bătrânii au familia aproape și le este greu din această cauză. Le mulțumesc și îi rog să continue să susțină campania și să îi țină Dumnezeu sănătoși”, este doar unul din mesajele unei doamne în vârstă, care se deplasează greu și a beneficiat de 45 de ore de sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.