Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Kilograme de canabis găsite...

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Kilograme de canabis găsite la percheziții, șapte suspecți au fost reținuți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1666244320">

Polițiștii de la crimă organizată din Cluj-Napoca, împreună cu procurori din cadrul DIICOT, au făcut 25 de percheziții domiciliare, în județele Cluj și Maramureș, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

„În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării 12,25 kilograme de canabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanțe psihoactive, 29.330 de euro, 131.950 de lei și aparatură specifică ambalării și vidării”, anunță Poliția Română.

De asemenea, au fost descoperite si ridicate în vederea confiscării șase laptop-uri, 28 de telefoane mobile, două tablete, cinci hard-disk-uri, șase stickuri de memorie, 11 grindere, șase cântare electronice și două pistoale cu aer comprimat.

În total, au fost puse în executare 11 mandate de aducere, fiind reținute șapte persoane.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu B.C.C.O Alba-Iulia, B.C.C.O BRAȘOV, B.C.C.O Târgu-Mureș și SCCO – Bistrița-Năsăud, S.C.C.O – Sălaj și S.C.C.O – Maramureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, a echipei canine din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră a Aeroportului Cluj-Napoca și a Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.