Petre Ionuțescu este invitatul special în noul videoclip lansat de trupa Allover...

Petre Ionuțescu este invitatul special în noul videoclip lansat de trupa Allover VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Noul videoclip al formației timișorene Allover îl are ca invitat special pe Petre Ionuțescu, iar piesa She’s got the Move anunță și albumul de debut al trupei, care va fi disponibil începând de mâine, online.

„A ieșit și ultimul clip de promovare al albumului ce iese vineri și totodată prima piesă cu un invitat special: Petre Ionuțescu.


I-am propus lui Petrică să tragă un solo de trompetă pe ‘The Move prin toamnă și nu mi-a venit să cred când a zis că i-ar plăcea și că se bagă dacă apucă. De ziua mea, la sfârșitul anului, am primit un mail intitulat „la mulți ani” de la Petre: era o variantă brută a sololui. Și era complet diferit față de ce aveam eu în minte, dar asta era foarte bine.

Fast forward 5 luni și un pic, cand am terminat de aranjat piesele cu Johnny Kui& Perju Robert, ne-am întâlnit La Două Bufniţe cu Adrian Danciu și am hotărât să facem un videoclip. Ne-am gândit la un scenariu, la locuri unde am putea filma, la cine să joace… Până la urmă am decis pentru Sarah, de care ne lega fix piesa aceasta, de când am chemat-o pe scenă, la StudentFest în 2017. Planificarea și filmarea au fost printre cele mai faine experiențe ever. Mulțumim tuturor care ne-au ajutat“, spune Luca Dragu, din partea trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.