A picat şi planul B: AJF Timiş a decis reprezentanta judeţului la...

A picat şi planul B: AJF Timiş a decis reprezentanta judeţului la baraj fără noi dispute pe dreptunghiul verde

0
DISTRIBUIȚI
Avântul Periam

Deoarece situaţia epidemiologică s-a înrăutăţit iar starea de alertă a fost prelungită, Comitetul Executiv al AJF Timiş a decis şi anularea „dublei” dintre primele clasate ale „D”-ului. Astfel, s-a hotărât îngheţarea completă a sezonului iar prima clasată la momentul opririi campionatului Ligii a IV-a, CS Avântul Periam, va merge la barajul de promovare în Liga a III-a.

AJF Timiş a ţinut cont de mai multe aspecte, conform comunicatului de azi.


Printre acestea se numără Hotârarea Comitetului de Urgenţă al FRF din 14.07.2020; dar şi hotărârea guvernanţilor în privinţa prelungirii stării de alertă. Iniţial se stabilise ca primele două clasate din D-Timiş, Avântul Periam şi Timişul Şag, despărţite de doar două puncte în favoarea primeia, să dispute două jocuri, tur-retur, pentru stabilirea campioanei. Duelul trebuia să aibă loc în perioada 17-26 iulie, dar speranţele ajefiştilor (şi nu numai) la o ameliorare a protocolului medical după mijlocul lunii nu s-au adeverit. Prin urmare, Comitetul de Executiv, destul de sărac în membri astăzi, fiind prezenti 9 din cei 13 membri cu drept de vot si secretarul general dintre cei doi membri fără drept de vot, a decis îngheţarea definitivă (şi) a (acestui) campionat (L4 TM) şi trimiterea Periamului la barajul de promovare în C.

Barajele în trei pentru promovare sunt programate în datele de 1, 5 și 9 august. Timişenii vor întâlni reprezentanta Hunedoarei – Jiul Petroşani fiind deja desemnată în acest sens, şi pe cea a Mehedinţiului – acolo unde pe primele două locuri erau, în ordine, Recolta Dănceu şi CS Strehaia, dar încă nu a fost desemnată câştigătoarea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.