Pistoale „de colecție”, găsite de un bărbat care-și renova casa bătrânească

Pistoale „de colecție”, găsite de un bărbat care-și renova casa bătrânească

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a descoperit, în timpul unor lucrări de renovare, că vechea casă bătrânească din localitatea hunedoreană Pui ascundea și câteva arme de foc.

Astfel, conform adevarul.ro, judecătoria Haţeg a decis confiscarea specială a unei arme letale, tip pistol, marca Luger, a unei arme letale, tip pistol, marca Walther, model PPK, de calibrul 7,65, a unei arme letale tip pistol, marca Tomas Urizar, model J Cezar, fabricat în Spania, şi a circa 20 de cartuşe şi tuburi de cartuşe, toate descoperite de un localnic din zonă.

„La data de 16 iunie 2020 a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Haţeg sesizarea formulata de Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg având ca obiect confiscarea specială a unor arme de foc.


Prin cererea formulată de Parchet s-a arătat că numitul V. N. a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în timp ce executa lucrări de reparaţii la un imobil, care este nelocuit, din localitatea Pui, moştenit de la bunicul patern al soţiei sale, în prezent decedat, a găsit arme şi muniţie”, se arată în decizia din 15 iulie a Judecătoriei Haţeg. Autoritățile au dispus clasarea cauzei cu privire la comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în formă continuată.

Sursa foto: adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.