Plantație de cannabis în gospodăria unui polițist din Arad. Agentul este acuzat...

Plantație de cannabis în gospodăria unui polițist din Arad. Agentul este acuzat că ar fi participat la incendierea unei mașini, anul trecut

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-288138368">

Sera unui polițist din Arad, a cărei gospodărie a fost percheziționată în această dimineață, într-un dosar al unei mașini incendiate anul trecut, adăpostea o adevărată plantație de cannabis. Polițiștii au mai descoperit și țigări netimbrate în locuința acestuia, cătușe și aparate de monitorizare.

Este vorba despre polițistul Cosmin Pană care, alături de alți trei bărbați este bănuit că ar fi incendiat un autoturism.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, “în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale într-un dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, comisă pe raza municipiului Arad, la data de 17/18 octombrie 2019, au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 43 de ani, din Arad, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 18 octombrie 2019, cei patru s-ar fi întâlnit la locuința unuia dintre bărbați, de 43 de ani, din Arad, care ar fi avut un conflict cu o rudă a proprietarului autoturismului, iar în scopul comiterii faptei unul dintre bărbați i-ar fi transportat pe ceilalți trei cu autoturismul personal de la domiciliul celui de 43 de ani până în parcarea unui centru comercial.

De aici, trei dintre aceștia s-ar fi deplasat cu alt autoturism, până la locația unde s-ar fi aflat autoturismul persoanei vătămate, unde l-ar fi incendiat prin folosirea de substanțe inflamabile, după care ar fi părăsit zona, întorcându-se la centrul comercial, de unde ar fi fost preluați de bărbatul care i-ar fi transportat în primă fază”.

În urma perchezițiilor efectuate până la acest moment, polițiștii au descoperit la locuința polițistului Cosmin Pană, în vârstă de 35 de ani, cantitatea de 5.860 fire de țigarete fără timbru legal, susceptibile a proveni din contrabandă, o pereche de cătușe, un dispozitiv de monitorizare, plăcuțe cu numere de înmatriculare, iar într-o grădină comună cu altă locuință, într-o seră tip solar, au fost descoperite 31 de tulpini de plante cannabis cultivate.

La domiciliul bărbatului de 43 de ani au fost descoperite două măști și două perechi de mănuși”, arată IPJ Arad.

Doi dintre bărbații cercetați în dosar vor fi duși la sediul IPJ Arad pentru audieri, unde, pe bază de ordonanță, urmează să fie reținuți pentru 24 de ore, alți doi dintre cei cercetați fiind arestați în altă cauză.

Toți urmează să fie prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă, a mai precizat IPJ Arad.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.