PNL a decis lista candidaților pentru Consiliul Local Timișoara. Pe cine a...

PNL a decis lista candidaților pentru Consiliul Local Timișoara. Pe cine a impus Nicolae Robu pe locul doi

0
DISTRIBUIȚI

Liberalii au decis care este lista cu care vor merge la alegerile pentru Consiliul Local Timișoara la alegerile din septembrie. Primarul Nicolae Robu și-a impus favoriții pe primele poziții – primul pe listă este actualul viceprimar Dan Diaconu, urmat pe Cătălin Iapă, fostul purtător de self-stick al edilului promovat secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, care a venit apoi la ISC Vest pentru a face presiuni ca să nu se mai facă prea multe controale la Primăria Timișoara.


Cei doi sunt doriți de Nicolae Robu, conform surselor din interiorul PNL Timiș, să-i fie viceprimari în scenariul în care primarul a calculat că partidul său va aduna peste 50% din voturi.

Pe următoarele locuri sunt Raul Ambruș, actualii consilieri, Simion Moșiu, Lorenzo Barabas, Adrian Lulciuc, Sandu Titi, Daniela Mariș, Lucian Căldăraru. Pe locul 10,  Cosmin Tabără urmat de Cristian Miclăuș, Vasile Vesa, cel care a fost implicat în scandalul schimbării ilegale a acționariatului german în firma Retim, Grig Grigoriu, Alin Sirbu, Lavinia Hogea, Adrian Colhon,  Nastasiu, Gordana Barb, Alexandru Mateuț, Alin Batrin, Gabriel Cruciat, Adina Munteanu, Elena Samoilă, Ovidiu Moza, Bianca Banu, Nina Dragomir și Vidu Giumanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.