Polițiști locali atacați cu cuțitul de un fost pușcăriaș condamnat pentru viol...

Polițiști locali atacați cu cuțitul de un fost pușcăriaș condamnat pentru viol și tentativă de omor

1
DISTRIBUIȚI

Un hunedorean care consuma alcool pe domeniul public a devenit agresiv și a atacat cu un cuțit o patrulă a Poliției Locale Arad care îl luase la întrebări.

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, în apropierea Gării, pe Bulevardul Revoluției, a relatat aradon.ro.


Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație au intervenit pentru imobilizarea și sancționarea persoanei cu comportament agresiv, care îi amenința cu un cuțit. Bărbatul a fost încătușat și deposedat de cuțitul cu lama de 10-12 centimetri, fiind ulterior transportat la sediul Direcției Generale de Poliție Locală Arad, unde s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform sursei citate, scandalagiul originar din Brad (județul Hunedoara), care a venit la Arad în urma unei „povești de dragoste”, a fost condamnat și a executat 15 ani de închisoare pentru viol și tentativă de omor, fiind eliberat în cursul anului trecut, conform legii recursului compensatoriu.

1 COMENTARIU

  1. „Bărbatul a fost încătușat și deposedat de cuțitul cu lama de 10-12 centimetri, fiind ulterior transportat la sediul Direcției Generale de Poliție Locală Arad, unde s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.” – dumnezeule mare, ce tara handicapata avem. inca un pic si primea RECOMPENSA de 1500 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.