Prefectul de Timiș: Sunt semne clare că nu se respectă normele de...

Prefectul de Timiș: Sunt semne clare că nu se respectă normele de protecție și de distanțare socială. Nu se iau în seamă sfaturile

2
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiș Liliana Oneț a transmis un mesaj de responsabilizare către cetățenii județului, în contextul în care, în opinia sa, „sunt semne clare că nu se respectă normele de protecție și de distanțare socială, nu se respectă recomandările medicilor, nu se iau în seamă sfaturile”.

Liliana Oneț spune că „virusul are transmitere comunitară și gândul că «mie nu mi se va întâmpla nimic» nu joacă rol de antivirus”.


Prefectul precizează și că a observat că vârsta celor depistați cu coronavirus scade și „crește numărul timișenilor din mediul rural…”.

„Fac un nou apel către proprietarii de terase, către organizatorii de evenimente publice și private, către companii și instituții publice să fie responsabili, să nu pună în pericol sănătatea semenilor, să creeze condițiile necesare pentru distanțarea fizică. (…) Slujbele să fie desfășurate și online, iar dacă se vor desfășura în spații închise sau în aer liber, să fie prezent un număr mai mic de persoane, să se poarte mască în spațiul închis, participanții să stea pe scaune, iar acestea să fie amplasate la distanța recomandată, să se evite socializarea după terminarea slujbei”, transmite Liliana Oneț.

În context, ieri, primarul Timișoarei Nicolae Robu afirma că administrația locală nu ia în calcul impunerea purtării măștii de protecție în aer liber, în zonele aglomerate din oraș, pentru că timișorenii respectă regulile impuse de starea de alertă.

2 COMENTARII

  1. Pe bune?! Duduia asta total depășită de funcția ocupată, s-a trezit din somn după o lună întreagă în care terasele abunda de petrecăreți pe care-i doare n cot de masurile guvernului pe care ea îl reprezintă amatoricesc în judet. Noi ne așteptam insa că prima.sesizare sa i-o facă mai degrabă șefului pe linie de partid, adică primarului Robu, (care a și propus-o în funcție) , devreme ce el e principalul vinovat ptr haosul din oraș și înmulțirea cazurilor, cand a ordonat Poliției Locale sa nu mai deranjeze electoratul cu amenzi și controale, mai ales la terase. se abțină de la controale. Pai normal că niciun client ori patron nu mai respectat nimic, mai ales odată cu relaxarea mult așteptată după o lună de carantină. Pe deasupra el însuși refuzândsa poarte masca seara de seara când stă cu colegii de partid prin oraș, (după modelul Orban), deși ar trebui sa fie primul care sa respecte masurile guvernului.
    Deci DNA Oneț, așteptăm puțină unitate, daca tot ati ajuns prefect. Altfel, ZERO credibilitate ! Ocupați funcția degeaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.